Login to view your order detail and manage your support ticket.

Email:
Password:

Tips: If you have bought an iSkysoft Product, your account info is enclosed in the email.

iSkysoft » Support » iMedia Converter Deluxe pour Mac » Revision History

iMedia Converter Deluxe pour Mac Revision History

iMedia Converter Deluxe pour Mac5.5 is Released. (2016-09-08 10:41:47)
Fix bugs
iMedia Converter Deluxe pour Mac5.5 is Released. (2016-08-22 10:15:39)
1.Support Cineform, go2meeting, wma2, H265 2.Support MXF file 3.Support Opus MKV file 4.Support AC3 MP4 file 5.Support 4K MKV, 4K MOV file 6.Support add MP4, MOV, M4V into ITunes automatically after conversion 7.Fixed bugs
iMedia Converter Deluxe pour Mac5.4 is Released. (2016-06-16 12:40:31)
1. Permet à l'utilisateur de vérifier les informations vidéo
3. Convertir en vidéo sans audio
5. Permet à l'utilisateur de demander une nouvelle fonctionnalité
4.Permet à l'utilisateur d'exporter la vidéo directement sur Facebook, YouTube, Viemo
6. Resoudre quelques bugs
iMedia Converter Deluxe pour Mac5.3 is Released. (2016-04-07 16:32:39)
Corrections de bugs mineurs
iMedia Converter Deluxe pour Mac4.7 is Released. (2015-12-30 19:44:41)
1. Correction d'install télécharger Firefox Plug-in question échoué.
2. Améliorer la bibliothèque de téléchargement.
iMedia Converter Deluxe pour Mac4.7 is Released. (2015-12-04 18:17:46)
1. Correction du problème avec la gravure de DVD
2. Correction du problème avec fusion vidéo multiples
3. Ajout de la nouvelle présélection pour le nouveau dispositif mobile
iMedia Converter Deluxe pour Mac4.6 is Released. (2015-08-28 18:18:08)
Pris en charge Mac OS 10.11

Staff Assistance:

Can't find your answer in Quick Assistance? Let our customer service Expert help you. Contact us via Twitter (24 hours online) before you buy, and ask your question via Online Form about technical questions.

Contact Support

Contact Support Team

Ask a question via the online form for more help.

Twitter Support

Twitter Support

Tweet us @iSkysoft to get support through Twitter.

Secured Shopping Secured Shopping
Customer Service Customer Service
15 Days Money Back 30 Days Money Back
Satisfied Customers Satisfied Customers