Login to view your order detail and manage your support ticket.

Email:
Password:

Tips: If you have bought an iSkysoft Product, your account info is enclosed in the email.

iSkysoft » Support » iMedia Converter Deluxe para Windows » Revision History

iMedia Converter Deluxe para Windows Revision History

iMedia Converter Deluxe para Windows8.8 is Released. (2016-08-18 16:30:05)
1.Support Cineform, go2meeting, wma2, H265 2.Support AMD VCE acceleration based on Media Foundation 3.Support Apple Prores file, MXF file 4.Support Opus MKV file 5.Support AC3 MP4 file 6.Support 4K MKV, 4K MOV file 7.Support add MP4, MOV, M4V into ITunes automatically after conversion 8.Fixed bugs
iMedia Converter Deluxe para Windows8.7 is Released. (2016-06-15 16:44:35)
1. Adicionar todos os arquivos de mídia suportados de uma pasta local
2. Capturar instantâneo ao assistir ou editar um vídeo
3. Converter para vídeo sem áudio
4. Permitir ao usuário alterar o nome da pasta de DVD ou do arquivo ISO
5. Permitir ao usuário solicitar novos recursos
6. Solucionados alguns bugs
iMedia Converter Deluxe para Windows5.9 is Released. (2016-04-05 11:47:41)
1. algoritmo de vídeo descarga web atualizado.
2. Faça o download suporte plug-in Firefox v45.
iMedia Converter Deluxe para Windows5.8 is Released. (2015-12-28 14:06:29)
1. Corrigido instalar o Firefox Download Plug-in problema falhou. 2. Melhorar a biblioteca descarga.
iMedia Converter Deluxe para Windows5.8 is Released. (2015-10-29 18:08:03)
1. Resolvida a questão com a gravação de DVD.
2. Resolvida a questão com Video 4K.
3. Adicionada a nova configuração para iPhone 6S, iPad Pro etc.
iMedia Converter Deluxe para Windows5.7 is Released. (2015-09-02 14:37:49)
1.O nome do produto mudou para iMedia Converter Deluxe.
2.Supported gravar vídeos. Você pode gravar vídeos que não podem ser baixados.
3.Solve os problemas de conversão DRM em Windows10 De alta qualidade
4.Provide ou baixa seleção de tamanho de arquivo

Staff Assistance:

Can't find your answer in Quick Assistance? Let our customer service Expert help you. Contact us via Twitter (24 hours online) before you buy, and ask your question via Online Form about technical questions.

Contact Support

Contact Support Team

Ask a question via the online form for more help.

Twitter Support

Twitter Support

Tweet us @iSkysoft to get support through Twitter.

Secured Shopping Secured Shopping
Customer Service Customer Service
15 Days Money Back 30 Days Money Back
Satisfied Customers Satisfied Customers