Login to view your order detail and manage your support ticket.

Email:
Password:

Tips: If you have bought an iSkysoft Product, your account info is enclosed in the email.

iSkysoft » Support » Filmora Video Editor (FR) » Revision History

Filmora Video Editor (FR) Revision History

Filmora Video Editor (FR)7.5 is Released. (2016-07-20 12:24:57)
1.Nouvelle interface sombre;
2.Nouveau outil de suppression de bruit de fond;
3.Mixerdes audios avec le nouvel outil de mixage audio;
4.Tune et appliquer l'égalisation (EQ) avec le nouvel égaliseur audio;
5.Capable de créer des animations GIF;
6.Soutenir le nouveau magasin d'effets;
Filmora Video Editor (FR)7.3 is Released. (2016-07-04 10:46:31)
1. Prise en charge Packs Vlogger Resource 2.Supports le nouveau site Web du centre de ressources
Filmora Video Editor (FR)7.3 is Released. (2016-06-29 11:43:27)
1. nouvelle procédure de confirmation de commande;
2. Mise à jour nouvelle API d'Instagram.
Filmora Video Editor (FR)7.2 is Released. (2016-05-05 17:49:26)
Fixez quelques bugs.
Filmora Video Editor (FR)7.1 is Released. (2016-04-13 10:27:10)
Assurer la meilleure performance sur 64bit OS
Filmora Video Editor (FR)7.0 is Released. (2016-03-03 19:46:24)
Fixez quelques bugs.
Filmora Video Editor (FR)7.0 is Released. (2016-02-22 11:38:00)
Fixez quelques bugs.
Filmora Video Editor (FR)7.0 is Released. (2016-02-02 17:46:12)
1. Nouvelle texture sombre et commutateur de textures
2. Nouveau moteur de textes avec un riche support texte et de nouveaux modèles de textes
3. Réelle commande trame par trame avec sortie audio
4. Nouveau Menu Standard pour l’application
5. Qualité de vidéo exportée améliorée et prise en charge des fichiers créés en 4K
6. Ajout d’un centre de messagerie retour ;
Filmora Video Editor (FR)6.8 is Released. (2016-01-05 11:13:50)
Fixez quelque bugs.

Staff Assistance:

Can't find your answer in Quick Assistance? Let our customer service Expert help you. Contact us via Twitter (24 hours online) before you buy, and ask your question via Online Form about technical questions.

Contact Support

Contact Support Team

Ask a question via the online form for more help.

Twitter Support

Twitter Support

Tweet us @iSkysoft to get support through Twitter.

Secured Shopping Secured Shopping
Customer Service Customer Service
15 Days Money Back 30 Days Money Back
Satisfied Customers Satisfied Customers